Instagramtorsdag

 
 
 
Jag tycker vi gör en liten torsdagstradition av instagraminlägget. Eller vad sägs?
Såhär har helt enkelt veckan sett ut från min mobilkameravinkel:
  

I fredags dracks det flädercider på uteservering, med fin-Elin! Och lite champagne slank ner också senare, på Bon.

 


Jag har också smygfotat en liten tjurig hund-herre som mest vill trampa mig på tårna och snora på mina nya byxor. Som straff så fick han inte smaka på de fantastiska raggmunkarna och det ugnsbakade fläsket som jag blev bjuden på. Döm om hans retsamma min när hans matte gav honom en helt egen skål med fläsk!
 
 

Jag har också förkovrat mig i efterätter! Pavlova med citronkräm, grädde och frukt, och tre (!) kulor glass från Lejonet & Björnen. Igår blev det även en bit cheesecake. Men i ärlighetens namn så åt jag upp den så fort att ingen bild hann bli tagen.
 
 
Jag färgade mitt hår också - mörkrött! Och insåg att jag inte längre riktigt kan ha glasögon på grund av mina nya fransar. En ganska angenäm upptäckt om jag får säga det själv. Sen lekte jag med post-its på företagets toalett. Kontorsjobb kan bli lite icke-stimulerande, då och då.
 
 

Jag har köpt massvis med små anteckningsböcker på TGR (den bästa affären någonsin!) samt en stor blå sammetsrosett. Men den är nästan lite för stor, till och med för mig...

 

Och som vanligt har jag promenerat samma gamla väg till jobbet, i regn och rusk med den här låtlistan i öronen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback